DermaClinic

“Samen presteren we nog beter”
De medisch cosmetische markt is al jaren groeiende. Zo ook DermaClinic, een kliniek gericht op cosmetisch resultaat. Zónder operatie.

“Daar waar de schoonheidsspecialist stopt, gaan wij verder”, legt dr. Catharina Meijer uit. Als oprichter en eigenaar van DermaClinic is ze al negen jaar actief in de medisch cosmetische branche. Haar klinieken bieden uitsluitend erkende behandelingen voor gezicht, huid en lichaam. “We vullen het gat tussen de schoonheidssalon en plastische chirurg”, vervolgt Meijer. “Voor elk probleem is een medisch cosmetische oplossing en daar hoeft zelden een operatiemes aan te pas te komen. Weinig operatieve behandelingen, weinig risico, veel resultaat.”

Investering
Het fiscale advieswerk, de jaarrekening, de aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, de tussentijdse cijfers en de administratie: HLB Nannen verzorgt het hele financiële pakket voor de kliniek. Meijer: “Bovendien staat HLB ons bij in grotere vraagstukken. Zo hebben we twee jaar geleden een forse investering gedaan in twee nieuwe klinieken. Ook daarbij heeft HLB ons goed geholpen. Van overleg met de bank tot advies over de rechtsvormen.”

Samen presteren
“Ze zijn betrouwbaar, goed bereikbaar en reageren snel”, somt Meijer haar bevindingen op. “Voor ons is het daarnaast prettig dat ze veel verschillende specialiteiten in huis hebben, zodat je niet met elke vraag weer naar een ander hoeft.” Meijer onderschrijft het belang van een goede accountant: “Het financiële deel is belangrijk voor iedere organisatie. Als je je financiën niet goed op orde hebt, heb je een groot probleem. HLB begeleidt ons bijzonder goed. Samen presteren we nog beter.”