Onze mensen

Bij HLB Nannen werken gedreven professionals die nauw bij u en uw onderneming betrokken zijn. Integriteit en probleemoplossend vermogen zijn vanzelfsprekende kwaliteiten. Accountants, fiscalisten, juristen en bedrijfseconomisch adviseurs werken nauw samen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

HLB Nannen werkt vanuit twee vestigingen en is sterk verankerd in het Noorden en Oosten van Nederland. Onze organisatie heeft inmiddels 70 jaar ervaring opgedaan in deze regio. Ons werkgebied loopt van Groningen, Drenthe, Friesland en de Noord-Oost polder tot in Overijssel.

Wie zijn wij?

Hoewel aangesloten bij een (inter)nationaal netwerk is HLB Nannen voor alles geworteld in het Noorden, met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze professionals kennen de dynamiek van het regionale MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliƫnten. Met de wereldwijde aanwezigheid van HLB kunnen we u tevens grensoverschrijdend van dienst zijn. Via ons internationale HLB-netwerk helpen wij u zaken doen in ruim honderdveertig landen. De samenwerking met wereldwijd 660 kantoren is effectief, de...Lees verder

Lees verder