Uw situatie

Of u nu start met een eigen bedrijf, groeiplannen heeft, wilt reorganiseren of misschien wel stoppen, wij beoordelen graag uw situatie en brengen op basis daarvan een advies uit waarmee u verder kunt.

Lees meer over accountancy

HLB voor...

Elke bedrijfstak heeft zijn eigen mores, cultuur, wetten en regels. HLB Nannen heeft binnen veel sectoren specialisten in huis die bekend zijn met uw vak en manier van zakendoen.

Lees meer over accountancy

HLB Online

Met het gebruiksvriendelijke HLB Online kunt u waar dan ook ter wereld en op het moment dat het u schikt bij uw financiele administratie. Dat scheelt tijd!

Lees meer over accountancy

Internationaal ondernemen

Zaken doen in het buitenland? Via ons internationale HLB-netwerk (zo’n 500 kantoren in meer dan 100 landen) weet u precies wat er mag en moet. Met welke belastingen krijg ik te maken in Frankrijk, hoe streng zijn de milieu-eisen in Amerika, welke instantie gaat...

Lees meer over accountancy

DGA

Binnen uw onderneming bent u de directeur-grootaandeelhouder. U heeft wel wat geregeld voor later, maar is het goed en is het genoeg? Met HLB Nannen krijgt u een beter zicht op uw financiële horizon.

Lees meer over accountancy

Werkkostenregeling

De werkkostenregeling is 1 januari 2011 in werking getreden. Dit heeft grote gevolgen voor de vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel. Biedt de werkkostenregeling kansen voor uw onderneming?

Lees meer over accountancy

MKB-Branchescan

De Mkb-branchescan helpt u om inzicht te krijgen in uw financiële positie en de ontwikkelingen in uw branche.

Lees meer over accountancy